donderdag 20 augustus 2009

And we're going to...

Saaaan Fraaaanciscoooo ;-) Yepyep, onze rondreis zit er hier voor het grootste stuk op: morgen rijden we door naar de stad met de oh zo mooie naam! We slapen nu in Manteca vlak naast een gigantische outletwinkel waar we ons vanavond eens lekker hebben laten gaan en zijn morgen op een dik uur in SF. Vanochtend ging het opstaan ons eerlijk gezegd niet zo vlotjes, maar toch nog tijdens dag en dauw (en na een overigens zeer stevig ontbijt) kunnen vertrekken op "The Mist Trail", een prachtige hike om de dag mee te beginnen steil omhoog richting watervallen. En al staan die er op hun "kleinste" bij, het was echt al wel indrukwekkend. Na de hike hebben we gezellig gepicknickt aan het water en hebben daar ook de laatste uurtjes van onze Yosemite tweedaagse doorgebracht: een lange dut, een zwemmeke en lekker veel geknuffeld. Op 2 uurtjes rijden waren we dan in het hotel en hebben we een halfuurke lekker gebubbeld in de tub vooraleer we zijn gaan shoppen. Bij ons diner in de Applebees hebben we ne goeie cocktail gedronken op de geslaagde tweede week! Na de 3 dagen SF volgen nog 4 dagen van rust en vooral nagenieten van al de sjieke dings die we al samen gezien en gedaan hebben.

10 opmerkingen:

  1. whooohooo, opnieuw eerst :)

    Ik lees altijd maar opnieuw blogs over shoppen, winkelen, ... Gaan jullie alle rommel nog wel mee naar huis krijgen? :-)

    Hoe is't met de neus?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en eten... :) goed dat ze daar zo veel wandelen ook, want anders zou het allebei plus twintig kilo zijn denk ik :) dan moesten ze elk aan één kant van het vliegtuig zitten (keiromantisch)geniet nog van de rust hé dames!

    grtz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sloppy second... :)

    Manman, wat ziet het daar mooi uit. Ook schone foto's. En deze keer niet meer met iets teveel zonlicht of toch? Wie zal het zeggen...

    Ik heb nog gedroomd over licht. Droomde dat ik was komen slapen zonder het licht uit te doen en wat bleek deze morgen toen ik opstond? Ik was inderdaad vergeten de badkamerverlichting uit te doen... Straf.

    Amuseer jullie in San Francisco! Er zou blijkbaar ergens een Belgisch café liggen waar de Duvel goedkoper is als in België zelf...
    Als jullie in SF niet weten wat doen (onwaarschijnlijk, denk ik) en er is de kans om naar de film te gaan, ga dan zeker 'Inglourious Basterds' kijken. Film is geniaal!
    Hopelijk krijgen jullie dan geen domme reclame over een kerel met dwerggroei die helpt de zaal proper te houden zoals in de Kinepolis. Redelijk vervelend.

    Hiermee besluit ik.

    Kus,
    Kev.

    @Kevin Maes: is dit kort genoeg? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Crap, niks sloppy second... blijkbaar heeft het typen iets te lang geduurd... crap.

    Geniet er nog van! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wawie, echt indrukwekkende foto's...Moet ook wel vermoeiend zijn denk ik zo. Idd veel berichtgeving rond eten, maar is dat daar eigenlijk lekker?

    grs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @F&L: raad de 5 woorden van de dag en win een leuke verrassing bij thuiskomst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey,

    Leuk om te horen dat het daar zo goed gaat en inderdaad, hoe lekker is het eten daar? Even lekker als de cupcakes die bij jullie thuiskomst te wachten zullen staan?

    Geniet er nog van en kom dan maar rap naar huis want ik mis jullie wel...

    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey,

    Supertoffe foto's. Ik ben zo jaloers. Het ziet er allemaal prachtig uit. Geniet nog van jullie reis!
    Binnenkort is het mijnen toer om jullie jaloers te maken ;-) Mijn reis komt stilaan ook dichterbij, joehoe!

    Groetjes,
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey globetrotters,

    Knappe blog en leuk om te lezen! Genoeg avonturen meegemaakt om aan het jaloerse thuisfront in geuren en kleuren te vertellen. Geniet nog maar heel intens van de laatste dagen daar over de grote plas van uw once in a lifetime tripke!

    Veel groetjes,

    Dirk, Christel, Kathleen, Aline, Matthias

    BeantwoordenVerwijderen