woensdag 26 augustus 2009

Mmmm... massage!

Hey lieve blogvolgertjes, het zit er hier bijna op. Wij zijn gisterenvoormiddag lekker bruinrood geworden aan ons zwembadje met een gazetje en een boekje. De namiddag hebben we wat geshopt in de giga-outletcenter hier en heeft Liesje een paar sexy boots (lees: botjes) gevonden. Daarna was er hier in het hotel een complimentary social hour (lees: kaas- en wijntafeltje met de andere hotelgasten gratis en voor niks). 's Avonds laat zijn we dan nog onder de sterrenhemel in het bubbelbad gesprongen en hebben we de eerste dag rust afgesloten met een bedfilmpje (Ghosts of a girlfriend's past). Vanochtend zijn we opnieuw lekker gecrashed aan de pool en onze namiddagactiviteit was een couples massage @ The Massage Place (lees: een volledig uur samen in een kamertje op twee massagetafels lekker verwend worden door twee professionele masseuses). We zijn er nu momenteel nog steeds van aan het nagenieten :-) Sebiet staat er hier een complimentary bbq op het programma... Morgen volgt ons voorlopig laatste berichtje op de blog totdat we sponsors hebben gevonden om nog ooit terug te komen ;-)!

4 opmerkingen:

  1. Jeuij! First Post! Shotgun! Ik ben eerst!

    Amai, botjes! Ik ben fan! Nu al. :)
    Zo te lezen zullen jullie uitgerust en wel terug kunnen keren naar dit landje. Terecht.
    Geniet nog van alle massages, zwembaden, jacuzzi's en van elkaar. Ik kijk uit naar jullie voorlopig laatste blog van morgen.

    Maak er nog een paar plezante dagen van.
    Tot gauw.

    Kus,
    Kev.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey,

    Klinkt echt allemaal zalig, de perfecte huwelijksreis!!!Geniet ervan tot de laatste minuut, goeie reis terug en tot snel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb maar één ding te zeggen: :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey guys!

    Dat klinkt allemaal super daar ginder hé: bbq, massage, bubbelbad, zon, ... Geniet er nog van in het verre Amerika!

    Een kort spelleke voor de geïnteresseerden (al dan niet met reeds veel ervaring). Maak met volgende woorden een kort verhaaltje: broodje -wesp - louiza - natuurlijke producten - terras - chocoladetaart - lekker tot ... - zon - exki.

    Ciao!
    xXx

    PS: ik ben al zeer benieuwd naar die botjes Liesje. Voor mij is binnenkort het 'jachtseizoen' naar botjes officieel geopend !!!

    BeantwoordenVerwijderen